Canvas en co: je mooiste foto op canvas

Canvas en co staat al meer dan 10 jaar bekend als dé leverancier van mooie canvasdoeken. Recent hebben ze de website vernieuwd, het bestelproces verbeterd en ook nog eens hun prijs verlaagd. Bovendien rekenen ze geen verzendkosten meer. Kortom, wil je je dierbaarste foto op canvas laten drukken neem dan zeker een kijkje bij Canvasenco.

foto-op-canvas-de-beste-kwaliteit-en-de-goedkoopste

Wat ook erg leuk is, is dat je nog diverse bewerkingen kunt toepassen op je foto. Zo kun je een kleurenfoto in zwart/wit of sepia op canvas laten drukken of rode ogen laten corrigeren. Ook wordt iedere foto handmatig door Canvasenco gecontroleerd op kwaliteit. Als zij twijfelen over de kwaliteit nemen ze contact met je op. Je kunt ook voordat je bestelt je foto naar hun mailen en laten beoordelen. Samen met Canvasenco zorg je ervoor dat jou foto het beste op het canvas komt.

canvas en co

Je kunt een canvas bestellen vanaf 20 x 20 centimeter. Ook de framedikte kun je zelf kiezen: 2 centimeter of 4 centimeter, maar net wat je zelf het mooist vindt. De vierkante formaten lopen tot maar liefst 100 x 100 centimeter. Mooi voor boven de bank! Of wat dacht je van een rechthoek van 130 x 70 centimeter? Als dat geen blikvanger is. Zo heb je voor nog geen 80 euro een prachtige canvas doek in je kamer hangen waar je jaren plezier van hebt.

Heb je nog een oude foto of dia liggen die je graag op canvas wilt laten drukken? Ook dat is mogelijk! En laat je het rechtstreeks op canvas drukken, dan is dit zelfs nog gratis ook. Handig voor onze schoolfoto’s, die helaas niet digitaal te bestellen waren maar alleen afgedrukt. Kunnen we er toch nog een mooie canvasdoek van laten maken!

             foto op canvas