Originele muurstickers bij Hippekinderspullen

Originele muurstickers bij Hippekinderspullen! En er zijn weer nieuwe muurstickers aan het assortiment toegevoegd. De keuze was al groot, nu zijn er nog meer leuke muurstickers te koop.

Heel origineel zijn de foto muurstickers. Dit zijn stickers van foto’s van dieren. Heel levensecht dus, originele muurstickers. Het leuke is ook dat je de stickers in diverse formaten kunt bestellen. Zo is er dus altijd wel een formaat dat in jouw (kinder)kamer past. Bijvoorbeeld de foto muursticker Paard, die tot 162 centimeter verkrijgbaar is. Dat staat natuurlijk geweldig in de kamer van een echt paardenmeisje. Hieronder enkele voorbeelden. Daarnaast is er ook een leeuw, tijger, kikker, papegaai, pinguïn en nog veel meer. Ga voor het totale assortiment naar de webshop van Hippekinderspullen.

foto muursticker 9749267_s 17588910_s 17779428_s 23421895_s

 

Naast deze geweldig leuke originele muurstickers van een foto is er ook een nieuwe lijn met fullcolour uiltjes. Er zijn maar liefst 16 verschillende uiltjes verkrijgbaar in 5 verschillende formaten. Er zit dus altijd wel iets tussen voor je. Deze uiltjes kunnen gecombineerd worden met een tak die ook in meerdere formaten verkrijgbaar is. Je kunt ook zelf kiezen welke richting de tak moet gaan. Dus combineer er op los en maak zo de ideale tak met uiltjes voor jouw (kinder)kamer! Hieronder enkele voorbeelden, kijk voor alle uiltjes in de webshop van Hippekinderspullen.

muursticker uiltje Uiltje-6 Uiltje-10 Uiltje-14

Uiltjes-tak

 

Leuk is ook dat Hippekinderspullen niet alleen muurstickers verkoopt, maar bijvoorbeeld ook verlichting en dekbedovertrekken. En natuurlijk hebben ze die ook met uiltjes, dus je kunt de hele kamer helemaal in stijl afmaken!

dekbedovertrek uilhanglamp uil roommate uil

 

Hippekinderspullen ontwerpt de meeste muurstickers zelf, er komen dan ook regelmatig nieuwe stickers in het assortiment. Bezoek hun webshop regelmatig of meld je aan op hun Facebook pagina, zo mis je niets.