Foto op hout

Foto op hout: dat is origineel, je favoriete foto op hout printen. Dit kan goed en voordelig bij Fotoophout.nl. Zoals hun naam al doet vermoeden, printen zij je meest dierbare foto op hout. Een foto op hout laat je foto door zijn nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje en zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Het is origineel en ook erg leuk om cadeau te geven.

foto op hout

Een foto kan op drie verschillende houtsoorten worden afgedrukt. Je kunt kiezen uit een foto op vurenhout, larikshout of een foto op multiplex. Daarnaast kun je ervoor kiezen je foto te laten behandelen met whitewash wat zorgt voor een prachtige kleurechtheid van je foto.
Naast de verschillende houtsoorten kun je kiezen voor verschillende (gratis) bewerkingen zoals het omzetten naar zwart/wit of sepia en het verwijderen van rode ogen.

Wil je een foto op hout voor buiten? Ook dat is mogelijk, mits je voor het juiste hout kiest en de foto liefst onder een afdakje hangt.

foto-op-larikshout-natuur

De goedkoopste foto op hout van Nederland! Een foto op hout duur? Niet bij Fotoophout! Je hebt bij hun al een foto op hout vanaf €19,95! En een lage prijs betekent geen lage kwaliteit: je foto wordt gedurende het proces voortdurend getest op kwaliteit. Een keiharde kwaliteitsgarantie dus!

Naast foto’s op hout kun je bij Fotoophout.nl je foto ook laten drukken op bijvoorbeeld aluminium, canvas en plexiglas.

Op de pagina met foto op hout” title=”voorbeelden foto op hout” target=”_blank”>voorbeelden kun je zien hoe je foto eruit komt te zien op de verschillende soorten hout en met de verschillende bewerkingen.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Klik op onderstaande afbeelding en ga naar de website van Fotoophout.nl!

Banner 728x90