Geboortestickers

Geboortestickers: leuk als je een kleintje gekregen hebt! Met een geboortesticker op het raam laat je de hele wereld weten dat jullie een kindje gekregen hebben. Steeds meer winkels bieden deze ontzettend leuke stickers aan.

Een specialist op dit gebied is DecoDecoDecoDeco is een 100% nederlands merkmuurstickers: net even leuker en origineler! Ontwerpen voor jongens en meisjes, leverbaar in diverse kleuren en maten. Creeer je eigen muurdecoratie voor de baby- of kinderkamer!

DecoDeco Muurstickers

Hoeft het allemaal niet zo bijzonder dan kun je ook heel voordelig een raamsticker kopen bij  babyslofje.nl. Hier koop je een muursticker in blauw of roze met de tekst It’s a boy of It’s a girl. Simpel maar doeltreffend.

Bij Dreumesenzo hebben ze een leuke muursticker met naam en geboortedatum. Deze kun je ook prima op het raam plakken. Let er trouwens op dat als je een sticker met tekst op het raam wilt plakken, je deze in spiegelbeeld bestelt!

geboortesticker

Bij Hippekinderspullen hebben ze een sticker met de tekst A star is born en dan de naam van je kindje erbij. Ook erg leuk om op het raam te plakken.

a star is born

En dan nog Kidzincolor, ook daar kun je heel veel leuke geboortesticker kopen die je zelf samen kunt stellen.

raamstickergeboortest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *