Muurstickers voor de woonkamer

Mooie muurstickers voor de woonkamer: Je fleurt er snel en eenvoudig je woonkamer mee op. Een kleurige tak of boom, een abstracte tekening of een mooie tekst, er is van alles mogelijk. Er zijn diverse winkels waar je een mooie muurstickers voor in de woonkamer kunt kopen.

Bedenk voordat je een muursticker koopt waar je deze wilt plakken en of de ondergrond geschikt is om een sticker op te plakken. Niet alle ondergronden zijn geschikt om een muursticker op te plakken. Zo is een koude buitenmuur geen ideale plek, en door de kalk in matte verf (bijv. van Farrow en Ball en Sikkens) blijft een muursticker ook niet goed zitten. Tegenwoordig wordt ook verf verkocht met een vuilafwerend middel erin. Handig voor het schoonhouden maar ook op die verf hecht een sticker niet goed. Bij veel websites (o.a. Hiks) kun je een gratis proefstukje aanvragen zodat je de hechting op de muur kunt testen. Is de hechting niet goed? Dan kun je overwegen een sticker op een houten of plexiglas plaat te plakken. Ook kun je een sjabloon laten maken van de sticker en deze gebruiken om de afbeelding op de muur te schilderen.

Webshops

Bij webshop Ikenik vind je diverse muurstickers voor de woonkamer. Onder andere mooie bomen van Kek Amsterdam en de grappige muursticker Lucky, met dobbelstenen.

muursticker woonkamer     ik en ik

 

Heb je liever een mooie muurtekst, bijvoorbeeld voor boven de bank? Kijk dan eens bij Hiks. Het voordeel van deze winkel is dat je zelf de kleuren kunt kiezen zodat je de muurtekst helemaal passend bij jouw interieur kunt maken. Ook is het mogelijk om het formaat aan te laten passen, en wil je de tekst net even anders dan is dat op verzoek ook mogelijk. Maatwerk dus!

muursticker woonkamer    muursticker woonkamer  muurtekst woonkamer

Velours muurstickers

Heel mooi en apart zijn de velours muurstickers van Coart. Zij hebben naast muurstickers voor de kinderkamer ook hele mooie muurstickers voor in de woonkamer. Doordat de stickers van velours gemaakt zijn hebben ze een zachte, warme uitstraling. Vooral de muurstickers met fotolijstjes vinden wij erg leuk en origineel.

muursticker woonkamer          muurstickers woonkamer

 

Foto op canvas

Een heel andere maar minstens zo leuke wanddecoratie is een foto op canvas. Bij Canvasenco kun je dit goed, mooi en betaalbaar laten doen. Bovendien rekenen ze geen verzendkosten, dat scheelt weer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *