Muursticker babykamer

Op zoek naar een muursticker voor de babykamer? Ze zijn er in vele varianten. Van klein tot groot, van dieren tot lieve teksten, met of zonder naam en in alle mogelijke kleuren.

Je zoekt een mooi plekje voor de sticker, plakt ‘m op en in een mum van tijd heb je met de muursticker de babykamer opgefleurd. Heel snel en simpel, zonder behanglijm, verfkwast en rommel. En als je over een paar jaar weer iets anders wilt, dan verwijder je de sticker eenvoudig van de muur. Misschien om plaats te maken voor een nieuwe muursticker welke past bij je peuter of kleuter.

Muursticker babykamer: Een mooie boom, of een leuke tekst?

Alles is mogelijk bij de keuze voor een muursticker voor de babykamer. Wil je een echte meisjeskamer? Kies dan voor een mooie, grote boom met bloemen en vlinder in lieve, zachte kleuren. Liever een stoere jongenskamer? Dan is een sticker met een vliegtuig of een tractor met de naam van zoontje een leuk idee. En als je het liever neutraal wilt houden dan kun je kiezen voor een muursticker in de vorm van een dier of een leuke tekst. De muursticker Lief, ondeugend van Hippekinderspullen is een goed voorbeeld van een neutrale sticker voor zowel jongens als meisjes. En doordat je zelf de kleur kiest past hij in iedere babykamer.

Muursticker babykamer: Niet alleen op de muur

De muurstickers voor de babykamer kunnen natuurlijk ook op een andere plek dan de muur geplakt worden. Denk bijvoorbeeld aan de deur, de kast of de lades van de commode. Ook het saaie babybadje kan met stickers worden opgevrolijkt.

Muursticker babykamer: Persoonlijk advies

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor jullie babykamer een mooie muursticker is? Hippekinderspullen.nl helpt je graag. Mail je wensen en eventueel foto’s van de kamer en we gaan aan de slag voor je! info@hippekinderspullen.nl

lief ondeugend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *