Muursticker vliegtuig

Voor stoere jongens is het erg leuk de kinderkamer in een stoer thema te maken met vliegtuigen en/of helikopters. De muurstickers passen prima in een stoere kamer en vaak zijn er veel andere accessoires met vliegtuigen te helikopters te krijgen. Onderstaande kamer links heeft een muursticker van Hippekinderspullen en een hanglamp vliegtuig blauw van Little Dutch. Zowel de muursticker als je lamp zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, er is er dus altijd wel eentje die bij jouw kamer past. Op de afbeelding rechts zie je hoe de sticker in het wit op een gekleurde muur is. De sticker is ook gespiegeld. De sterren geeft Hippekinderspullen er gratis bij.

muursticker vliegtuigmuursticker vliegtuig

Ook bij Ik en Ik verkopen ze een mooie, strakke muursticker van een vliegtuig. Deze muursticker is van velours en voelt dus heel zacht aan. Met zijn breedte van 118 centimeter is dit vliegtuig ook een echte blikvanger in de kamer. De sticker is alleen in het zwart verkrijgbaar. Overigens vind je bij Ik en Ik nog veel meer leuke vliegtuig spullen om de kamer verder in te richten en te decoreren.

full14746052

Heb je liever een helikopter? Deze set van twee helikopters is in twee verschillende formaten en meer dan 20 verschillende kleuren verkrijgbaar bij Hippekinderspullen. Je kunt daar ook een leuke sticker voor op de deur kopen, met de naam van je kind erin Heel stoer!

helikopter2  Jip_naamsticker__4dc2f84c5f218_150x150

Bij Bullby hebben ze hele stoere vliegtuig stickers waar je de naam van je kind bij kan plaatsen. Ook deze stickers zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Kortom, er zijn diverse mogelijkheden om met muursticker een stoere kinderkamer te maken in vliegtuig of helikopter stijl. Veel plezier en succes met shoppen en plakken!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *