Valentijnsdag: muurstickers met liefde

Nog een paar dagen en dan is het Valentijnsdag. Daarom vandaag een stukje over muurstickers met liefde. Stickers met een hart, een engel, een mooie spreuk….

Muurstickers met een hart

Een hart is een zeer populair thema om te gebruiken voor een muursticker. Niet zo gek, wie houdt er nou niet van? voor kinderen is deze sticker met een hart en daarin de naam van je kind erg leuk. De sticker is standaard 44 x 55 centimeter maar kan ook groter of kleiner gemaakt worden. Verkrijgbaar bij Hiks.

muursticker hart

Bij Hippekinderspullen hebben ze zelfs een complete boom van 180 cm hoog vol met harten. Op de pagina vind je ook voorbeelden in andere kleurstellingen. Er staan overigens nog meer bomen met hartjes in hun webshop. Twijfel je over de kleuren? Laat Hippekinderspullen dan een voorbeeld voor je maken.

muursticker boom met hartjes en vlinders

Bij Stickerop.nl hebben ze een hele categorie gewijd aan Valentijnsdag. Alle harten staan overzichtelijk op één pagina waardoor je eenvoudig een keuze kunt maken.

 

Muurstickers met engel

Bij Bulbby vonden we een leuke muursticker, met een hart en een engel erop. Daarbij de naam van je kind en klaar is deze superlieve muursticker. Ook Hippekinderspullen verkoopt een muursticker Engel met naam.

Muurstickers met lieve teksten

Er zijn ook voor de woonkamer tal van lieve en mooie teksten in vele kleuren, formaten en vormen. Hieronder een kleine selectie.

if you lovesw140220-liefhebbenliefde_muursticker

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *